Ki vagyok én?

Timi vagyok a Gong Relaxáció megalkotója. Hivatásszerűen grafikus vagyok, bár eredetileg nyelvésznek tanultam/készültem 😄. A gonggal 2013-ban találkoztam először egy óriás gong meditáción 🧡. Ott jöttem rá , hogy a belső stabilitásom és kis lelkem egyensúlyához megtaláltam a tökéletes meditatív hangszert/állapotot. Hogyan is kezdődött a gong-szerelem?

2014. nyarán kezdődött, mikor a Gong Akadémia elindította az első gongtanfolyamát Magyarpolányon. Onnan már nem volt megállás. 😊 Végig vittem a 4. terápiás gongtanfolyamig. 🧡 Közben nagyon sokat tanultam Kray Gyuritól és Zsuzsitól (Gong Akadémia vezetői).
A 3. Tanfolyamon szerettem bele a saját gongomba (Nature). Igazi, finom nőies hangzasvilágú, rezgésű gong. Mikor odaültem és elkezdtem játszani rajta, tudtam hogy ő az én gongom. Otthon rögtön jóban lettek Lulu cicával, aki imádta ha együtt meditáltunk🧡🧘‍♀️
2018-ban kezdtem el csoportos hangfürdőket, ami 2020-ra már tovább fejlődött egyéni, páros alkalmakra és tematikus workshopomra😊

legsűrűbben csoportos gong relaxációra lehet eljönni. A gong mély, megnyuggató hangjai segíthetik az ellazulást, a megpihenést, az állandóan kattogó elme és érzelmek lecsillapítását.
🛌 Egyényi gongfürdő előnye, hogy teljesen a te időhöz van igazítva. Akkor tartjuk amikor neked kényelmes, vagy leginkább sgükséged van rá. Egy meghitt, csöndes elvonulás segíthet választ adni a téged foglalkoztató kérdésre. Nincsenek külső zajok, mint egy csoportos eseményen, így mélyebb relaxációt élhetsz át.
👫 Páros gongfürdő, egy remek alkalom szerelmi kapcsolat, baráti kapcsolat mélyebb megélésére. Anya-lánya kapcsolat erősítésére.
💑 Születésnapi gongfürdő. Egy igazán különleges ajándék annak akit a legjobban szeretsz. A szülinapos előzetes igényeinek felmérésével.

 



Vélemény, hozzászólás?

Your email address will not be published. Required fields are marked *